#4009

Paulina čistilo za stekla 500 ml

2,14 EUR
-
+
Dodaj v košarico
Čistilo za stekla je večnamensko čistilo, ki odstranjuje in raztopi vse vrste vsakdanje umazanije, ostanke insektov, mastne obloge in ostanke nikotina. Zaradi svojih izjemnih lastnosti in kakovosti ga lahko uporabljate za vse vrste steklenih, lakiranih, plastičnih in lesenih pralnih površin, v vozilu in v gospodinjstvu. Ne vsebuje potisnega plina.
Opis izdelka

NAVODILA ZA UPORABO

Razpršilno šobo nastavite v položaj pršenja. Sredstvo napršite na suho obdelovano površino in pustite delovati kratek čas. Obdelovano površino z mehko in suho krpo ali papirjem zbrišite do suhega. Po uporabi razpršilno šobo nastavite nazaj v položaj Off.

OPOZORILA

Sredstva ne uporabljajte za usnje in blago. Sredstva ne uporabljajte na soncu ali na vročih površinah. Ne pustite, da se sredstvo na obdelovanih površinah zasuši. Pri uporabi v območju zračne blazine upoštevajte navodila proizvajalca. Sredstvo ne sme zmrzniti. Ščitite pred zmrzaljo. Hranite zunaj dosega otrok.

Sorodni izdelki

HITRA DOSTAVA
ŠIROKA PONUDBAIzbirate lahko med več kot 870 izdelki
VAREN NAKUPVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam