#5441

Hladilna tekočina - Antifriz G13 1L

5,30 EUR
Na zalogi
-
+
Dodaj v košarico
Hladilna tekočina G13 je sredstvo že pripravljeno za uporabo, najvišje kvalitete, izdelana posebno za hladilne sisteme vozil skupina VAG. Sredstvo je izdelano na osnovi lobridne tehnologije dodatkov. Skupina VAG za hladilne sisteme najnovejše generacije vozil uporablja specialno aluminijevo in magnezijevo litino. Za optimalno antikorozijsko zaščito omenjenih litin se priporoča uporaba hladilnih sredstev, ki ustrezajo VW standardu TL VW774J (G13). Uporaba hladilne tekočine G13 z svojimi specialnimi antikorozijskimi inhibitorji skrbi za dolgotrajnejšo zaščito od ostalih hladilnih tekočin, kar podaljšuje življenjsko dobo delom kot so hladilniki, vodne črpalke, tesnila,...Izredno učinkoviti inhibitorju preprečujejo nastanek usedlin in s tem izboljšujejo hlajenje sistema. Na površinah tvori tanek sloj, ki površino dodatno ščiti pred korozijo. Sredstvo je popolnoma brez aminov, silikatov in borata in je okolju prijazno.
Opis izdelka

Hladilna tekočina G13 je izrecno primerna za uporabo v vseh vozilih koncerna VAG kot so: Volkswagen, Audi, Škoda in Seat.

Pomembno: Merjenje stopnje zaščite antifriza G13 lahko izvajamo le z posebnimi merilci za G13 hladilne tekočine.

Hladilno tekočino G13 lahko brez zadržkov mešamo z vsemi hladilnimi tekočinami, kot so G12, G12+ in G12++.

Sorodni izdelki

HITRA DOSTAVA
ŠIROKA PONUDBAIzbirate lahko med več kot 1500 izdelki
VAREN NAKUPVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam