Lixo trak 60 m + 100 sponk

Izbrana barva:
77,43 EUR
-
+
Dodaj v košarico
LIXO je PVC trak, s katerim elegantno zapremo odprtine med vertikalnimi žicami na panelni žični ograji. Lixo trakove uporabljamo predvsem na delih ograje, kjer želimo zastreti radovedne poglede v ograjen prostor. Trakovi so učinkoviti tudi proti vetru in proti prehajanju malih živali. Osnovna barva traku in sponk je zelena (ral 6005) in tudi v temno sivi barvi (ral 7016).Trak in pritrdilne sponke odlikuje trajnost, saj so iz umetne mase, ki je UV stabilizirana in omogoča dolgo življenjsko dobo.
Opis izdelka

10 LETNA GARANCIJA NA KAKOVOST!

V prodajnem zavoju je 60m traku širine 48 mm  in 100 pritrdilnih sponk. Enostavnost montaže Pritrditev trakov na žične panele je zelo hitra in enostavna. Trak zrežemo na želeno dolžino, ki mora biti za 5cm daljša od razdalje med vodoravnimi žicami panela, kjer želimo ograjo zapolniti. Trak ovijemo okrog želene spodnje vodoravne žice, zataknemo sponko, nato trak napnemo na želeno višino, spet ovijemo okrog vodoravne žice in zataknemo sponko.

Priporočamo

Priporočamo

Sorodni izdelki

HITRA DOSTAVA
ŠIROKA PONUDBAIzbirate lahko med več kot 1500 izdelki
VAREN NAKUPVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam