BIOpropan - zelene jeklenke Butan plin že na voljo!

ZELENA JEKLENKA je PRVA IN EDINA jeklenka v Sloveniji polnjena z BIOpropanom

24.06.2021

Z veseljem vas obveščamo, da je Butan plin prvi in edini ponudnik v Sloveniji, ki odslej v svoji zeleni jeklenki ( 10 kg UNP v zeleni jeklenki) ponuja do okolja še bolj prijazno rešitev. Vse zelene jeklenke so odslej polnjene z običajnim utekočinjenim naftnim plinom (UNP) ter 20% BIOpropana, delež pa se bo v prihodnosti še povečeval.

V sodelovanju z Butan plinom vam pri podjetju Eprim nudimo takojšnjo dobavo BIOpropana. Možna tudi dostava v Domžalah z okolico. Naročite svojo zeleno jeklenko danes!
Info@eprim.si
tel: 051/4700-003

Ogledate pa si lahko tudi našo celotno ponudbo izdelkov v naši spletni trgovini:
 https://www.trgovina-eprim.si

Več o BIOpropanu:

BIOpropan je pridobljen iz biomase, ki je 100% obnovljiv vir energije in zato pripomore k zmanjšanju ogljičnega odtisa, hkrati pa ohranja enako kakovost in zmogljivost kot utekočinjen naftni plin (UNP).

Za milijone ljudi po svetu je utekočinjen naftni plin (UNP), ki se sicer nahaja v plinskih jeklenkah,  najbolj primeren vir energije. Gre za  zanesljivo, okolju prijazno in učinkovito mešanico ogljikovodikov – propana in butana. Zaradi vsestranske uporabnosti, ekonomičnosti in enostavnega rokovanja sodi med razširjene vire energije, hkrati pa tudi enega najčistejših fosilnih goriv. Ob izgorevanju UNP nastajata le vodna para in ogljikov dioksid, ne pa tudi pepel in trdi delci. Slednjemu energentu dodajajo še biopropan, ki je povsem trajnosten vir energije.

HITRA DOSTAVA
ŠIROKA PONUDBAIzbirate lahko med več kot 1500 izdelki
VAREN NAKUPVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam